Pöytäkirja Symposionin yleiskokouksesta 19.11.2022

Pöytäkirja Symposion ry:n yleiskokouksesta 19.11.2022.

Yleiskokous pidettiin olutravintola Punavuoren Ahvenen kabinetissa. Paikalla olivat seuraavat yhdistyksen jäsenet: Arttu Alaranta, Iida-Lotta Salander, Sofia Vierula, Peppi Savolainen, Mikko Mäkelä, Daniel Sundqvist ja inspehtori Marja Vierros.

1 §                 Iida-Lotta Salander avasi kokouksen kello 18:08.

2 §                 Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Paikalla oli yli kuusi yhdistyksen jäsentä, minkä lisäksi kokousajankohdasta oli tiedotettu yli kaksi viikkoa etukäteen yhdistyksen sähköpostilistalla sekä muissa tiedotuskanavissa.

3 §                 Kokouksen järjestäytyminen: Iida-Lotta Salander valittiin kokouksen puheenjohtajaksi ja Sofia Vierula sihteeriksi. Pöytäkirjan tarkastajiksi sekä ääntenlaskijoiksi ilmoittautuivat Arttu Alaranta ja Peppi Savolainen.

4 §                 Esityslista hyväksyttiin sellaisenaan ilman muutoksia.

5 §                 Toimintasuunnitelmaa toimintakaudelle 2023 tarkasteltiin. Suunnitelma pohjaa perinteiseen, mutta pyrimme lisäämään yhteistyötä muiden ainejärjestöjen kanssa ja parantamaan tiedotusta. Pyrimme myös koronavuosien jälkeen päivittämään kotisivujamme taas ahkerammin. Toivomme, että saamme kahvihetkiin säännöllisyyttä ja pidettyä uusia perinteitä yllä vanhojen perinteiden joukossa. Toimintasuunnitelma hyväksyttiin sellaisenaan ilman muutoksia.

6 §                 Tulo- ja menoarviota toimikaudelle 2023 tarkasteltiin ja se hyväksyttiin seuraavin muutoksin: menoarviossa on nykyisen maailmantilanteen vuoksi syytä ottaa huomioon ruoan hinnan noususta johtuvat, huomattavasti kasvaneet tapahtumakulut. Toimikaudella 2023 on siis varattava suurempi budjetti suurempien perinteisten tapahtumien, kuten Floralian ja Saturnalian järjestämiseen. Jäsenmaksu pidetään kuitenkin samana kuin ennen, se on 15 euroa ja kattaa elinikäisen jäsenyyden.

7 §                 Vuoden 2023 hallituksen ja virkailijoiden vaalit:

  • Iiida-Lotta Salander ehdotti puheenjohtajaksi Sofia Vierulaa, valittiin
  • Sofia Vierula ehdotti varapuheenjohtajaksi Daniel Sundqvistiä, valittiin
  • Sofia Vierula ehdotti rahastonhoitajaksi Riku Mäkelää, valittiin
  • Sofia Vierula ehdotti sihteeriksi Iida-Lotta Salanderia, valittiin
  • Ympäristövastaavaksi ehdotettiin Peppi Savolaista, valittiin
  • Yhdistettyyn emännän ja isännän virkaan ehdotettiin Eveliina Oravaa, valittiin
  • Opintosihteeriksi esitettiin Iida-Lotta Salanderia, valittiin
  • Yhdenvertaisuusvastaavaksi ehdotettiin Joona Lahtea, valittiin

8 §                 Rostran toimituskunnan vastaavaksi päätoimittajaksi ilmoittautui Sofia Vierula, toimittajaksi ilmoittautui Joona Lahti ja ristikkotoimittajaksi Iida-Lotta Salander. Kokous hyväksyi.

9 §                 Muut esille tulevat asiat:

  • Yleiskokous myöntää tilinkäyttöoikeudet Riku Mäkelälle ja Sofia Vierulalle, ja poistaa tilinkäyttöoikeudet muilta henkilöiltä.

10 §               Puheenjohtaja päätti kokouksen kello 19:10.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s