Hallituksen kokous 19.1.2023

Pöytäkirja Symposion ry:n hallituksen kokouksesta 19.1.2023 

Kokous pidettiin Harry’s Barissa. Puheenjohtajana toimi Sofia Vierula ja sihteerinä Iida-Lotta Salander. Lisäksi paikalla olivat yhdistyksen jäsenet Daniel Sundqvist, Eveliina Orava ja Ilias Liimatta. 

1 § Puheenjohtaja avasi kokouksen kello 17:05.  

2 § Vademecum-kuvat on nyt saatu haalittua kasaan, joskin kansi vielä puuttuu. Mahdollisuus Joensuu-kuvien käytölle elää siis vielä. Koska InDesignin tutoriaali on ilmainen nykyisin vain viikoksi, sihteeri ja Rostran päätoimittaja-puheenjohtaja kokoavat kalenterin kasaan yhdessä. Koska tarjouspyyntöjä lähettäessä kaikki painotahot eivät ymmärtäneet vaatimustamme kustomoidusta päivänäkymästä ja kreikkalais-roomalaisista päivistä, laitamme uudet tarjouspyynnöt menemään kun homma on valmis.

3 § Kulkuluvat ovat nyt kunnossa HYYn puolesta, puheenjohtaja muistuttaa avaimenhaltijoita klusterikoulutuksista tällä ja tulevalla viikolla.

4 § Lauantaina vietetään kasari-cenaa. Huhujen mukaan lämmitys Uudella ylioppilastalolla olisi vihdoin päällä, mutta lämmityksen määrä lienee kyseenalainen. Tarjoiluksi suunnitellaan pastasalaattia ja popcornia, ja sovitaan tapahtuman olevan pääsymaksuton. Puheenjohtaja lupaa hoitaa kauppaostokset. Ohjelmanumeroksi ehdotetaan lipsync-kilpailua, ja sihteeri varaakin heti kappaleekseen Frederikin Kolmekymppinen.

5 § Isäntä-emäntää muistutetaan hallituksenvaihtajaisista helmikuun loppupuolella, ja tämä lupaa selvittää Helsingin kreikkalaisten ravintoloiden tarjontaa.

6 § Kukaan ei pääse Symposionin Instagram-tilille. Oletamme, että tili on linkitetty liian moneen laitteeseen, joten pyydämme jotakuta muinaista tilinkäyttäjää kirjaamaan kaikki laitteet ulos ja kokeilemme uudestaan.

7 § Hallituksen esittely on tavoitteena hoitaa hyvissä ajoin tänä vuonna, ja puheenjohtaja toivookin hallituksensa vastaavan haastattelukysymyksiin ajoissa.

8 § Fukseilta toivotaan myös fuksikertomusta, esimerkiksi tuutori voisi kannustaa kirjoitushommiin.

9 § Opintosihteeri tulee olemaan yhteydessä inspehtoriin kahvihetkien suhteen. Pohdimme kahvipassia ja/tai kertamaksulla hoidettavia lukukausikahveja, mutta näistä konsultoimme vielä rahastonhoitajaa. Toiveissa on saada ensimmäinen kahvihetki jo ensi viikon perjantaille.

10 § Tallinnaan tullaan järjestämään helmikuussa reissu Lupercaliavirvokkeita varten. Tämä ei kuitenkaan tule olemaan Symposionin virallinen opintomatka. Tämän vuoksi matkaa tullaan suunnittelemaan kokousympäristön ulkopuolella.

11 § Puheenjohtaja muistuttaa tuutorihausta, joka päättyy 5.2. Esille tuodaan myös johtoryhmien opiskelijaedustajahaku, joihin haku päättyy 29.1.

12 § Uutiset Turun yliopiston pyrkimyksistä lakkauttaa latinan professuuri ovat synkistäneet jäsenistömme mieltä viime aikoina. Sisarjärjestömme Palladion on hienovaraisesti pyytänyt meiltä tuen ilmausta. Suunnittelemme laativamme lyhyen, noin kymmensivuisen esseen, jonka tiivistämme yhteen Instagrampostaukseen.

13 § Näytelmäkerholaisilta toivotaan tapahtumakalenteria varten tiedot viime kevään toteutuneista kokoontumisista. Daniel koostikin tiedot ylös kokouksen lomassa.

14 § Havaitaan helmikuun viikonloppujen olevan melko täynnä järjestötoimintaa. Jotta yleiskokous voitaisiin pitää ajallaan, sovitaan hallituksenvaihtajaiset maaliskuun alulle. Yleiskokousta mietitään perjantaille 24.2. ja potentiaalisia esitelmöijiä tullaan informoimaan hyvissä ajoin.

15 § Seuraava kokous pidetään 2.2. klo 16 alkaen Harry’s Barissa.

16 § Puheenjohtaja päätti kokouksen kello 17:59.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s