Hallituksen kokous 7.1.2023

Pöytäkirja Symposion ry:n hallituksen kokouksesta 7.1.2023 

Kokous pidettiin Harry’s Barissa. Puheenjohtajana toimi Sofia Vierula ja sihteerinä Iida-Lotta Salander. Lisäksi paikalla oli yhdistyksen jäsen Daniel Sundqvist. 

1 § Puheenjohtaja avasi kokouksen kello 16:08.  

2 § Yhdistys hakee humanistiklusterin avaimenkäyttöoikeuksia kuluvalle kaudelle puheenjohtaja Sofia Vierulalle, varapuheenjohtaja Daniel Sundqvistille, sihteeri Iida-Lotta Salanderille, rahastonhoitaja Riku Mäkelälle, sekä isännän ja emännän fuusiovirkaa hoitavalle Eveliina Oravalle. Varapuheenjohtaja Daniel Sundqvist valittiin Symposionin edustajaksi tilakonklaaviin. 

3 § Sihteeri on kilpailuttanut painotaloja Vademecumia varten. 50 kappaleen painoerän tarjoukset vaihtelivat karkeasti 200 ja 400 euron välillä, mutta laaduissa oli suuria eroja. Jotkin painotalot eivät esimerkiksi tarjonneet Vademecumeista tuttua vihkomallin sidontaa ja parempaa paperia, olipahan joku taho väkisin tunkemassa suomalaisia nimipäiviä kalenterin liitteeseen. Kokous päättikin panostaa laatuun, ja puheenjohtaja tutustuu tarjouksiin tarkemmin mahdollisimman pian. Realistinen tavoite on saada kalenteri jakoon Lupercaliaan mennessä. 

4 § Tammikuun lopulle suunniteltiin cenaa, ja Utopia varattiinkin tätä varten 21.1. Teemavaihtoehtoina väläyteltiin esimerkiksi eduskuntaa ja perinneruokaa. Koska klusterin keittiön kohtalo on epävarma, perinneruoka-cenan järjestäminen on vaikeaa. Sihteeri ei halua valmistaa esimerkiksi Jaakko Kolmosen pääpälliä yksin kotonaan, vaan osallistujien on päästävä kaikin aistein nauttimaan tämän gastronomisen ihmeen valmistuksesta. HYY on luvannut tiedottaa remontin etenemisestä viikolla kaksi, joten teemaa ei lyödä lukkoon ennen tätä informaatiopäivitystä. Tiedotusvastaava kyselee jäsenistöltä teematoiveita tulevana viikkona. 

5 § Utopia varattiin myös Lupercaliaa varten lauantaille 18.2. klo 17 alkaen. Mikäli tilojen käyttö vapautuu tuohon mennessä, aikaistanemme tapahtumaa ainakin järjestäjien osalta. 

6 § Puheenjohtaja ehdottaa Viro-ekskursiota maalis-huhtikuulle, johon voisi yhdistää mahdollisuuden tutustua Tartossa opiskeleviin klassikoihin. Kokous pitää tällaista kansainvälistä toimintaa loistavana ajatuksena. Harkitsemme myös pienimuotoista, virvokkeiden hakuun pohjautuvaa reissua ennen Lupercaliaa, mutta ylevän kulttuurin ja yltiöbiletyksen aika koittaa sitten keväämmällä. 

7 § Kysymme isäntä-emännältä lähiaikoina aikatauluja hallituksenvaihtajaisiin liittyen. 

8 § Seuraava kokous pidetään Harry’s Barissa torstaina 19.1. klo 17. 

9 § Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 16:44.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s