Hallituksen kokous 16.12.2022

Pöytäkirja Symposion ry:n hallituksen kokouksesta 16.12.2022.Kokous pidettiin Metsätalolla perinteisen mulsum-hetken yhteydessä. Kokouksen puheenjohtajana toimi Iida-Lotta Salander ja sihteerinä Sofia Vierula. Lisäksi paikalla olivat seuraavat yhdistyksen jäsenet: Aku Polus, Sanni Kiesiläinen, Arttu Alaranta, Ilias Liimatta ja Daniel Sundqvist. Arttu Alaranta lähti kokouksesta ennen kohtaa 3.

§1                  Puheenjohtaja avasi kokouksen kello 14:55.

§2                  Puheenjohtaja nostaa esiin, että tämän vuoden Vademecum -kalentereihin ei ole tullut yhtäkään kuvaa. Todennäköisesti puheenjohtajan omista kokoelmista kuitenkin löytyy 12 sopivaa kuvaa. Kaikki lupaavat käydä vielä omat kokoelmansa läpi. Cicero ja Joensuu -teemakalenterin toteuttaminen jätetään Ilias Liimatan vastuulle. Puheenjohtaja huomauttaa myös, että Painotalon kustannukset ovat nousseet reippaasti, joten tarjoukset on syytä kilpailuttaa. Päädymme tilaamaan enintään 100 kappaletta, koska monena vuonna kalentereita on jäänyt yli, mutta on kuitenkin varmistettava, että kaikki halukkaat saavat kalenterin.

§3                  Monena vuonna on suunniteltu Symposionin virallista joulukirkkoekskursiota Helsingin tuomiokirkkoon. Sovimme alustavasti, että joulun aikaan pääkaupunkiseudulla olevat suuntaavat paikalle. Suunnittelemme myös hyvin alustavasti Symposionin rumimmat joululaulut -iltamaa joulukuulle 2023.  

§4                  Sanni Kiesiläinen jättää Wunderbaum -kokoelmansa Symposionin kaapin hellään huomaan. Symposion kiittää kauniista eleestä.  

§5                  Vuoden 2023 ensimmäinen kokous ja samalla vuoden 2022 hallituksen virkistystapahtuma pidetään lauantaina 7.1.2023 Harry’sissä klo 16.00 alkaen. 

§6                  Puheenjohtaja kiittää kaikkia kuluneesta vuodesta.

§7                  Puheenjohtaja päättää kokouksen klo 15:11.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s