Hallituksen kokous 18.11.2022

Pöytäkirja Symposion ry:n hallituksen kokouksesta 18.11.2022.

Kokous pidettiin Metsätalon oppiainekäytävän kahvihuoneessa. Kokouksen puheenjohtajana toimi Iida-Lotta Salander ja sihteerinä Eveliina Orava. Lisäksi paikalla oli yhdistyksen jäsenet Aku Polus, Sanni Kiesiläinen ja Julia Lindgren.

1 §                 Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 14:26.

2 §                 Keskustelua Saturnalian järjestelyistä. Eveliina, Daniel, Sofia ja Ilias ilmoittautuneet auttamaan Saturnalian järjestelyissä. Mikko oli ilmoittanut ettei aio enää auttaa Symposionia missään asioissa. Uuden ylioppilastalon hissiremontista johtuen Saturnalian järjestäminen on hankalaa, sillä järjestelyihin jää vain tunti aikaa. Ruuat tehdään siis etukäteen ja kannetaan paikalle. Tarjolla viiniä ja boolia, mutta Symposionin kaappia ei voi hyödyntää juomatarjoiluissa, jälleen hissiremontista johtuen. Näytelmäkerho on luvannut aloittaa harjoittelut ensi viikolla. Kakkuarpajaiset järjestetään. Ilias on luvannut karsia latinankielisistä joululauluista omituiset biisit pois, ja liittää ääntämisohjeet latinaa taitamattomia ajatellen.

3 §                 Vadetilanne on tällä hetkellä huono, sillä kukaan ei ole lähettänyt yhtään kuvia. Riskinä on, että kalenteri sisältää vain puheenjohtajan kuvia. Kokous keskeytyy ajassa 14:38, sillä nuoren osallistujan maito pitää lämmittää.

4 §                 Kokous jatkuu kello 14:42. Joulukuulle on toivottu myös tapahtumia, mutta humanistiklusteri on ikävän täynnä. Mikäli joku vapaa arki-ilta löytyy, voidaan pitää pieniä tapahtumia kuten peli-ilta. Puheenjohtaja kannattaa että mietitään tulevaisuuden tapahtumia Saturnalian jälkeen.

5 §                 Huomataan Illuusion olevan vapaana 3.12. ja varataan se peli-iltaa varten kello 18 alkaen.

6 §                 Puheenjohtaja päättää kokouksen klo 14:53.

7 §                 Palataan vielä kokoukseen ajassa 14:55.

8§                 Muistamme joulukuun mulsumhetken, ja päätämme varata sitä varten oppiainekäytävän kahvihuoneen perjantaille 16.12. klo 14-15:30. Sovimme mulsumin hinnaksi yhden euron.

9§                 Puheenjohtaja päättää kokouksen oikeasti klo 15:01.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s