Symposionin kokous 1.11.2022

Pöytäkirja Symposion ry:n hallituksen kokouksesta 1.11.2022.

Kokous pidettiin Harry’s -baarissa. Paikalla olivat yhdistyksen jäsenet Aku Polus ja Daniel Sundqvist. Sihteerinä toimi Sofia Vierula ja puheenjohtajana Iida-Lotta Salander.

§1 Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 16:03.

§2 Uusien ja vanhojen iltaa varten on varattu tila klusterilta 4.11.2022. Varauksessa oli hieman epäselvyyttä, mutta muita varauksia ei pitäisi olla samana päivänä. Yhä jatkuvan remontin vuoksi kaapille ei pääse, joten pidämme tilaisuuden mahdollisimman pienimuotoisena tällä kertaa; ei pääsymaksua eikä suurempia tarjoiluja.

§3 Puheenjohtaja on varannut yleiskokoukselle kabinetin Punavuoren Ahvenesta 19.11. klo 18:00 alkaen. Yleiskokouksen esitelmän pitäjäksi on lupautunut Sofia Vierula aiheella ”Hulluja nuo roomalaiset”.

§4 Joulukuun täydestä varauskalenterista johtuen pidämme Saturnalian tänä vuonna jo marraskuun puolella. Tilaksi on varattu koko klusteri 26.11. Saturnalia alkaa klo 18:00, ja pääsymaksu on tuttuun tapaan 10€, fukseille ilmainen. Juhlimme samalla myös puheenjohtajan syntymäpäivää, joten tarjoilut tulevat olemaan totuttua juhlavammat. Saturnaliassa tarvitaan paljon ennakkovalmistelua, sillä remontin vuoksi klusterilla ei voi käyttää keittiötä ruoanvalmistukseen. Pohdimme, että järkevintä on perustaa Saturnalialle työryhmä, joka hoitaa valmistelut, ja Saturnalian suunnittelukokous tullaankin pitämään lähiaikoina. Tällä kertaa ohjelmaksi ollaan järjestämässä muun muassa näytelmä, musiikkia ja perinteisiä lauluja, sekä kakkuarpajaiset. Saturnalian teemaksi valittiin heerokset.

§5 Mietimme, että joulukuussa voisi järjestää jonkun pienemmän, matalan kynnyksen tapahtuman, kuten peli-illan.

§6 Tällä kertaa päätimme pitää mulsumhetken erillään Saturnaliasta, ja opintosihteeri tiedustelee, mikäli 16.12. Metsätalon kahvihuone olisi Symposionin käytettävissä. Näin saisimme pidettyä mulsumhetken viimeisen kahvihetken tilalla. Tiedustelemme myös, milloin voisimme pitää taas kahvihetkiä. Jos kahvihetkien pitäminen on vielä tämän lukukauden puolella perjantaisin mahdollista, seuraavan kokouksen voisi sisällyttää siihen.

§7 Vademecum -kalentereihin pitäisi pikimmiten saada kuvia, jotta se olisi jaettavissa opiskelijoille heti tammikuun alussa. Viivästyksestä johtuen kalenterit eivät kerkeä Saturnaliaan, mutta tavoitteena on tuoda niitä heti tammikuussa kahvihetkille.  Puheenjohtaja ehdotti teemaksi lainausta Cicerolta: ” Si hortum in bibliotheca habes, deerit nihil.” Kirja- ja kasviaiheisia kuvia saa siis lähettää sihteerille ja puheenjohtajalle 30.11. mennessä.

§8 Puheenjohtaja kehottaa kaikkia äänestämään edarivaaleissa! Vielä ehtii.

§9 Sovitaan, että pidämme seuraavan kokouksen ennen Saturnaliaa, mieluusti 18.11., jos silloin on kahvihetkenpitomahdollisuus.

§10 Puheenjohtaja päättää kokouksen klo 16:30.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s