Hallituksen kokous 8.4.2022

Pöytäkirja Symposion ry:n hallituksen kokouksesta 8.4.2022.

Kokous pidettiin Metsätalolla kahvihetken yhteydessä. Kokouksen puheenjohtajana toimi Iida-Lotta Salander ja sihteerinä Sofia Vierula. Lisäksi läsnä olivat seuraavat yhdistyksen jäsenet: Onni Paajanen, Inka Pakarinen, Nella-Kaneli Hautala, Julia Lindgren, Sanni Kiesiläinen, Daniel Sundqvist ja Aku Polus.

1§               Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 14:23.

2§               Puheenjohtaja nosti esille, että Floralian teema pitäisi päättää ja käytännön järjestelyistä sopia tarkemmin. Puheenjohtaja ehdotti teemaksi ”kukat ja mehiläiset”, ja teemaa kannatettiin. Sovimme henkilökunnan kutsumisesta, tarjoiluista ja koristeluista. Viime vuonna henkilökunnalle ilmoitettiin Floraliasta liian myöhään, joten tänä vuonna on tarkoitus ilmoittaa hyvissä ajoin. Pääsymaksuksi sovittiin 10€, ja puheenjohtaja ilmoitti varanneensa Humanistiklusterin 13.5. klo 16:00-02:30. Päätimme tiedottaa Floraliasta ainakin Facebookissa, Whatsappissa ja sähköpostilla.

3§   Fibulan vuosijuhlien viimeinen ilmoittautumispäivä on juuri tämä päivä. Vuosijuhlat ovat 22.4. Alina -salissa. Viime vuosijuhlilla ostettua historiikkia emme koskaan saaneet, ja lähetämme siitä huomautuksen Fibulalle.  Puheenjohtaja kysyy, lähtisikö kukaan hänen avecikseen.            

4§  Mikko Mäkelä on lainannut Symposionin kirjastosta kirjan vuonna 2014, eikä ole palauttanut sitä. Sanni Kiesiläinen huomauttaa, että Mikko on mitä luultavimmin ostanut kyseisen kirjan.              

5§     Temppeliaukion kirkossa esitetään Carmina Burana lankalauantaina 23.4. Suunnitellaan mahdollista yhteislähtöä ja delegoidaan kulttuurivastaavalle.          

6§               Edellinen hallitus hyväksyi aloitteen vegaaniruoan tarjoilusta HYY:n tilaisuuksissa. Aloitteen laatija haluaa järjestää keskustelutilaisuuden eläinten oikeuksista. Pohdittiin, mitä vastataan tähän. Tultiin lopputulokseen, että niin moni meiltä on vegaani tai kasvissyöjä, ja tapahtumissamme on tarjolla vegaanista ruokaa, sekä olemme tietoisia näistä kysymyksistä, joten emme tällä hetkellä koe tarvetta tällaisen tapahtuman järjestämiselle. Tällaisen hankkeen voimavarat kannattaa kohdistaa suurempiin järjestöihin, joilla on enemmän ruokaa sisältäviä tapahtumia. Symposion on lähtökohtaisesti vesi- ja juomapainotteinen järjestö.

7§   Puheenjohtaja nostaa esille tarpeen siivota Symposionin kaappi. Siivoamisen voisi alustavasti yhdistää alkoholittomien oluiden maisteluun. Pohditaan, että tämä olisi hyvä saada hoidettua ennen Floraliaa.             

8§              Sovimme, että seuraava kokous pidetään 20.4. Harry’s baarissa klo 14:00.

9§               Muita esille tulevia asioita. Hallituksen vaihtajaiset ovat päässeet unohtumaan. Sovittiin päivämääräksi perjantai 29.4. ja paikaksi ravintola Nerone.        

12§             Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 15:14.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s