Hallituksen kokous 20.4.2022

Pöytäkirja Symposion ry:n hallituksen kokouksesta 20.4.2022.

Kokous pidettiin Harry’s baarissa. Kokouksen puheenjohtajana toimi Iida-Lotta Salander ja sihteerinä Sofia Vierula. Lisäksi paikalla oli yhdistyksen jäsen Aku Polus.

1 §                 Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 14:07.

2 §                 Puheenjohtaja muistutti, että Symposion kerää myös tänä keväänä opiskelijapalautetta. Päätettiin käyttää viime vuoden formaattia ja julkaista palautekysely Floralian jälkeen.

3 §                 Hallituksen vaihtajaiset Neronessa on varattu 12:lle henkilölle.

4 §                 Vappupäivän piknik on perinteisesti säävarauksella Tervasaaressa klo 15:00 eteenpäin, tutulla tapaamispaikalla. Pohdimme mahdollista delegaatiota Linkomiehen haudalle, sillä libaatiota ei ole suoritettu asiaankuuluvasti liian pitkään aikaan.

5 §                 Keskusteltiin Flora -neidon tai Faunus -pukin valinnasta ja Floralian tarjoiluista.

6 §                 Kesätenttipiknikit pyritään järjestämään, kuten aina ennenkin. Niistä päätetään tarkemmin vielä kevään viimeisen kokouksen yhteydessä, tai sovitaan muilla tavoin. 

7 §                 Tarvitaan fuksikertomus Rostraan. Sovitaan, että Joona Lahti kirjoittaa sen, tai delegoi tehtävän eteenpäin.

8§ Uudella ylioppilastalolla on alkanut hissiremontti, mutta Humanisticum ei ole vielä ilmoittanut mahdollisista vaikutuksista järjestöihin. Kaapinsiivousta päätetään siirtää.

9§ Sovittiin alustavasti huonojen antiikiaiheisten elokuvien illasta Iida-Lotta Salanderin luona 26.4, ja päätettiin tapahtuman ja elokuvaäänestyksen luomisesta Facebookiin.

10§ Symposion on saanut palautetta liian kauan kestäneestä kahvihetkestä Metsätalolla. Symposion pahoittelee kahvihetken venymistä. Sovittiin, että viimeinen kahvihetki 6.5. on tuttuun tapaan lettu- ja skumppahetki.

11§ Puheenjohtaja ehdottaa, että vuoden viimeisen kokouksen voisi pitää toukokuussa säävarauksella Kaisaniemen kasvitieteellisessä puutarhassa.

12§ Muita esille tulevia asioita. Symposion voisi järjestää saunaillan kesällä Sofia Vierulan luona.

13§ Puheenjohtaja päättää kokouksen klo 14:32.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s