Hallituksen kokous 4.3.2022

Pöytäkirja Symposion ry:n hallituksen kokouksesta 4.3.2022.

Kokous pidettiin etänä Zoom -videopalvelun välityksellä. Kokouksen puheenjohtajana toimi puheenjohtaja Iida-Lotta Salander ja sihteerinä toimi Sofia Vierula. Lisäksi paikalla olivat seuraavat yhdistyksen jäsenet: Onni Paajanen, Daniel Sundqvist, Nella-Kaneli Hautala ja Aku Polus.

1§                  Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 15:39.

2§                  Keskustelimme Maaliskuun Idus -cenan järjestelyistä, kuten tarjoiluista ja tilavarauksen kestosta. Päätimme yhdistää perutun Lupercalian perinteitä cenaan, jotta Lupercaliakin tulisi tutuksi kaikille, jotka eivät aiemmin ole päässeet siihen osallistumaan.

3§                  Puheenjohtaja nosti esiin Fibulan vuosijuhlat 22.4., jotka järjestetään Alina -salissa. Ilmoittautuminen on auki 7.3. saakka. Perinteiseen tapaan lahjaksi viedään kortti ja pullo kuohuviiniä. Puheenjohtaja osallistuu vuosijuhlille, ja alustavasti keskustellaan, kuka osallistuu hänen kanssaan.

4§                 Tilankonklaavissa selvisi, että Symposionin viikkosiivousvuoro on viikolla 50.

5§               Puheenjohtaja ehdottaa maaliskuun ja huhtikuun vaihteeseen Dionysia -juhlan järjestämistä. Juhla sisältäisi improvisaatioteatteria, fallosleikkejä, lautapelejä ja tietenkin laimennettua viiniä. Tapahtuma saa varovaista kannatusta, mutta mietittiin, onko kovin pitkää tapahtumaa järkevää järjestää. Suunniteltiin, että tapahtuma on ilmainen, ja jokainen tuo omat juomat.

6§                  Pohdittiin muita tapahtumia. Ehdotettiin muun muassa saunailtaa sihteeri Sofia Vierulan luona, tai huonojen antiikkiaiheisten elokuvien iltaa.

7§                 Puheenjohtaja huomauttaa, että viime vuonna kukaan ei ole maksanut jäsenmaksua. Tämä voi vaikuttaa järjestötukeen, ja jäsenmaksua maksamattomilla ei ole äänioikeutta yleiskokouksissa. Selvisi, ettei fukseille ole jaettu tietoa jäsenmaksun maksamisesta. Vastaisuudessa pidämme parempaa huolta siitä, että uudet fuksit saavat kaikki tarvittavat tiedot.

8§                 Keskustelua äänestystavoista ja -järjestyksestä yleiskokouksissa. Testamentatut äänet ovat yhdistyslain vastaisia, joten ehdotamme, että yleiskokoukseen täytyy osallistua vähintään kuvayhteydellä, jotta on äänioikeutettu. Puheejohtaja tekee kirjallisen yhteenvedon aiheesta, ja se esitellään yleiskokouksessa.

9§                  Puheenjohtaja ehdottaa Symposionin kuvapankkia, ettei enää tulisi noloja Vademecum -perumisia. Symposionilla voisi olla esimerkiksi Flickr -tili, jonne olisi pääsy Rostran päätoimittajalla ja puheenjohtajalla. Ehdotus saa innokasta kannatusta.

10§                  Puheenjohtaja ehdottaa tarjouspyyntöä Symposionin kotisivujen päivittämisestä. Kaikki kannattavat yksimielisesti ehdotusta.

11§                  Muita esille tulevia asioita. Kahvihetkien kohtalo on edelleen auki, Metsätalon A -siiven käytävä on edelleen lukossa. Etäkahvihetket eivät ole juuri saaneet suosiota, ja asiaa selvitetään, että päästäisiin taas kahvihuoneeseen kahvihetkille.

12§                  Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 16:04

Iida-Lotta Salander, puheenjohtaja                               Sofia Vierula, sihteeri

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s