Hallituksen kokous 22.3.2022

Kokous pidettiin pitkästä aikaa lähitapaamisena Harry’s -baarissa Liisankadulla. Puheenjohtajana toimi puheenjohtaja Iida-Lotta Salander ja sihteerinä Sofia Vierula. Lisäksi paikalla olivat seuraavat yhdistyksen jäsenet: Eveliina Orava ja Daniel Sundqvist.

1§                  Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 16:03.

2§                  Käymme läpi yleiskokouksen uutta vaalijärjestystä ja kirjallisia käytäntöjä. Kokouksiin voi osallistua etänä, mutta paikallaoloa edellytetään koko kokouksen ajan. Äänestää ei voi etukäteen, eikä ääniä voi välittää muiden avulla. Etäyhteydellä osallistuvien pitää kyetä todistamaan läsnäolonsa videokuvalla esimerkiksi Zoomissa tai Whatsappissa. Pelkkä viestin laittaminen ei riitä. Kaikki kannattavat näitä linjauksia.

3§                  Teatteriekskursio sai sen verran kannatusta Facebook -kyselyssä, että Symposion järjestää ekskursion Q -teatteriin 1.4. katsomaan Eriopis -näytelmää. Sovittiin, että jokainen ostaa lippunsa itse.

4§                  Puheenjohtaja on varannut Utopian 16.4. klo 15:00-06:00 Dionysiaa varten. Dionysiasta tehdään Facebookiin tapahtuma. Käydään vielä läpi, että tapahtuma on ilmainen, eikä sisällä tarjoiluja viinin lisäksi.

5§               Ideoidaan uusia tapahtumia, esimerkiksi alkoholittomien oluiden maisteluiltaa. Symposionin kaappi kaipaa siivoamista; tätä suunniteltiin alustavasti jollekin arki-illalle.

6§                  Suunniteltiin alustavasti Floraliaa toukokuulle. Yritämme varata koko klusterin. Ehdotuksena olivat 14. tai 15. päivä toukokuuta.

7§                  Pohdittiin kesän tapahtumia. Kesätenttipiknikit pidetään vanhaan tuttuun tapaan säävarauksella. Turussa järjestetään keskiaikamarkkinat 30.6.-3.7., ja alustavaa kiinnostusta ekskursiolle löytyi.

8§                  Kahvihetkien kohtalo on selvinnyt. Anneli Luhtala on varannut Symposionille keittiön käyttöön huhtikuuksi perjantaisin klo 14-15. Keittiöön on remontissa lisätty ilmainen kahviautomaatti, joten vanhaa 0.70€ maksua täytynee jossain kohtaa pohtia uudelleen. Vaikuttaa siltä, että kahvihetket voidaan varata vain kuukaudeksi eteenpäin, joten tämä saattaa tietää sumplimista syksyllä. Kuitenkin loppukevään ajan kahvihetket voidaan järjestää vanhalla tutulla paikallaan perjantaisin. Skumppahetki kevään lopussa vaatii vielä miettimistä.

9§                  Sovimme, että seuraavan kokouksen ajankohta päätetään yleiskokouksessa.

10§                Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 16:25.

Iida-Lotta Salander, puheenjohtaja                               Sofia Vierula, sihteeri

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s