Hallituksen kokous 5.4.2018

Pöytäkirja Symposion ry:n hallituksen kokouksesta 5.4.2018

Kokous pidettiin olutravintola Aleksis K:ssa. Julia Lindgren toimi puheenjohtajana ja Arttu Alaranta sihteerinä. Lisäksi paikalla olivat seuraavat yhdistyksen jäsenet: Sanni Kiesiläinen ja Anna-Maria Wilskman.

1 §                 Varapuheenjohtaja avasi kokouksen kello 17:14.

2 §                 Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

3 §                 Puheenjohtaja kertoi lukiolaisten tutustumiskierroksesta. Nämä olivat suhtautuneet innokkaasti käännös- ja näytelmäkerhoihin ja ehdottivat myös erillistä palstaa latinaksi Rostraan.

4 §                 Floralia järjestetään lauantaina 5. toukokuuta. Kokous valitsi neidon. Juhlien teemaksi valikoitui ”mytologia”, mutta herkullinen ”ydintuho” toteutetaan varmasti myöhemmin. Koristuksissa innoittajanamme on dionyysinen lehto. Juhlan ohjelmana on luvassa ainakin kottabongia. Julia hankkii seppeleen ja tiedustelee mahdollisesti valmistuvista latinisteista. Tarjoilua suunniteltiin. Tieteiden yön viinipalkkio lunastetaan juhlaan. Mahdollisiksi järjestäjiksi ilmoittautuivat jo Julia, Sanni ja Arttu. Keskustelua Alina-salista juhlatilana.

5 §                 LPC-gaten adressi on käännetty englanniksi ja vapaaehtoinen ruotsintaja on ilmoittautunut. Pitempi kannanotto päätettiin jättää kääntämättä. Yritämme saada aktiivisemmat henkilökunnan edustajat samaan keskusteluun, jotta kaikki asiat saataisiin käsiteltyä kerralla. Olemme yhteydessä suoraan dekaaniin, ellemme kuule hänen avustajastaan ja julkaisemme adressin sekä kannanoton suoraan, ellemme saa dekaanilta kommentteja. Julia julkaisee tilannekatsauksen Antiikintutkijat ilman rajoja -ryhmässä.

6 §                 Kokous keskeytyi puheenjohtajan käymän puhelinkeskustelun ajaksi. Iitu-kissa on hypännyt vessanpönttöön.

7 §                 Käännös- ja keskustelukerhosta puhutaan seuraavassa kokouksessa.

8 §                 Sympoottien vähäinen innostus auttaa elo-syyskuun konferensseissa on herättänyt ihmetystä. Aktiiveja on valitettavasti vähän, minkä lisäksi Tampereella on osin samaan aikaan toinen konferenssi. Avustamisesta tarjottu 3 opintopistettä työelämäopintoihin on sitä paitsi uuden opetussuunnitelman mukainen. Vanhojen tutkintovaatimusten mukaan suorittavilla vaadittu laajuus on 4.

9 §                 Seuraava hallituksen kokous järjestetään keskiviikkona 25.4. kello 17:00 olutravintola Aleksis K:ssa.

10 §               Varapuheenjohtaja päätti kokouksen kello 17:57.

 

Julia Lindgren, puheenjohtaja                                           Arttu Alaranta, sihteeri

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s