Hallituksen kokous 7.2.2018

Pöytäkirja Symposion ry:n hallituksen kokouksesta 7.2.2018

Kokous pidettiin sähköisten viestimien välityksellä hallituksen Messenger-ryhmässä. Julia Lindgren toimi puheenjohtajana ja Arttu Alaranta sihteerinä. Lisäksi keskusteluun ottivat osaa seuraavat yhdistyksen jäsenet: Anna-Maria Wilskman, Sanni Kiesiläinen, Amanda Lindström, Iida Salander ja Mikko Mäkelä.

1 §                 Puheenjohtaja avasi kokouksen kello 10:22.

2 §                 Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

3 §                 Lauantaina 17.2. vietetään laskiaisteemaista Lupercaliaa Utopiassa kello kuudelta. Järjestely alkaa kello neljältä ja järjestäjiksi ovat ilmoittautuneet Julia, Mikko, Sanni, Amanda ja Arttu. Keittiö on toisen järjestön varaama, mutta pyydämme luvan hernekeiton lämmittämiselle paikan päällä. Tämän lisäksi Julia tarjoutui valmistamaan lettuja ja Amanda vastaamaan pullista. Tapahtumaan valmistetaan yhteinen booli. Hulppealle tapahtumalle esitettiin kuuden euron sisäänpääsymaksua. Tapahtuman sovittiin päättyvän kello kahdeltatoista ja siivoamaan ilmoittautuivat alustavasti Julia ja Iida (sekä jälkikäteen Ilias). Jonkun on valmistettava ruoska. Tapahtuman mainostamiseksi tehdään mahdollisesti ”pieni ja viaton” juttu Rostraan juhlan historiallisesta taustasta.

4 §                 Opintosihteeri on estynyt pitämään kahvihetkeä 9.2., mutta Mikko ilmoittautui sijaistamaan.

5 §                 Yleiskokouksen pidetään 23.2. Punavuoren ahvenen kabinetti on varattu tilaisuutta varten ja tutkija Lassi Jakola on lupautunut pitämään esitelmän.

6 §                 Juhlimme 15.3. Caesarin murhan vuosipäivää. Utopia on varattu ja sovimme tarkemmista yksityiskohdista lähitulevaisuudessa.

7 §                 Latinan ja kreikan keskustelukerhon järjestämistä on ehdotettu. Pohdimme esimerkiksi vuoroviikoin pidettävien avoimien ja ei liian vakavien parituntisten istuntojen järjestämistä. Aiheiden päättäminen sekä tarpeellisen sanaston etsintä tulisi tehdä etukäteen kulloiselle kerralle.

8 §                 15.2. on ensimmäinen tilakonklaavi, johon viralliseksi edustajaksemme on ilmoitettu Sanni.

9 §                 Rostran vanhat arkistot yritetään pelastaa ja liittää tavalla tai toisella uuteen blogiin.

10 §               Sihteeri kirjoitti ja lähetti HYY:lle valituksen Alina-salista maksamamme pantin pidättämisestä. Julia ja Mikko lukivat ja hyväksyivät tekstin. Jäämme odottamaan vastausta.

11 §               Seuraava kokous järjestetään tiistaina 13.2. kello 16:00 olutravintola Thirsty Scholarissa. Kokouksessa käsitellään klassillisen arkeologian opintojen tulevaisuutta.

12 §               Puheenjohtaja päätti kokouksen kello 21:49.

Julia Lindgren, puheenjohtaja                                           Arttu Alaranta, sihteeri

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s