Hallituksen kokous 20.3.2017

Pöytäkirja Symposion ry:n hallituksen kokouksesta 20.3.2017

Kokous pidettiin olutravintola Marian Helmessä. Mikko Mäkelä toimi puheenjohtajana ja Arttu Alaranta sihteerinä. Lisäksi paikalla olivat seuraavat yhdistyksen jäsenet: Sanni Kiesiläinen ja Iida Salander.

1 §                 Puheenjohtaja avasi kokouksen kello 18:43.

2 §                 Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

3 §                 Kokouksen aluksi käytiin kriittistä keskustelua ainejärjestöjen yhdistämisestä ja tuutoroinnista. Olemme pieni mutta pienenä vahva ja eläväinen. Heikot liittykööt suuremmiksi kokonaisuuksiksi!

Ensisijaisesti meidän oma yksityinen fuksiaisemme ovat Ludi Romani, jotka kuitenkaan samalla eivät virallisesti ole fuksiaiset. Hallitus antaa kuitenkin mahdollisuuden myös järjestää ehdotetut yhteisfuksiaiset romanistien kanssa, mikäli katsotaan, ettei tämä ole esteenä ludeille. Tässä tapauksessa Symposion osallistuu luonnollisesti järjestelyihin ja kuluihin.

4 §                 Perjantai 31.3. ei sopinut Fibulalle toogaillanvieton ajankohdaksi, joten muutamme kyseisen päivän kevään leffaillaksi. Uutta päivää juhlille ehdotetaan viikolta 16 ja jäämme odottamaan Fibulan vastausta. Sihteeri tiedottaa muuttuneesta tilanteesta Divina Compagnialle.

5 §                 Mainittakoon, että jäsenistön kutsuminen Facebookin kautta yhdistyksemme tapahtumiin on hankaloitunut. Sivusto määrittelee kerralla kaikille jäsenille lähetettävät tapahtumakutsumme automaattisesti roskapostiksi.

6 §                 Alina-salin varauskierros syksylle on alkanut. Puheenjohtaja alkaa metsästää mahdollisimman sopivaa päivää Saturnaliaa varten.

7 §                 Torstaina 23.3. järjestetään pitkään toivottu peli-ilta Uudella Ylioppilastalolla kello kuudelta.

8 §                 Tekstiote on valittava Homeros-projektia varten. Ensi viikolla (eli viikko 13) projektissa mukana olevat kokoontuvat tekemään päätöksen.

9 §                 Symposionin logolla varustetuille kangaskasseille ja muille tuotteille, kuten huppareille ja boksereille, on tiedusteltu hintaa useilta painotaloilta. Kassien hinnat alkavat viidestä eurosta muiden ollessa 25 eurosta ylöspäin. Teemme kyselyn varmistuaksemme kunkin tuotteen menekistä.

10 §               Seuraava kokous pidetään maanantaina 3.4. puoli seitsemältä Marian Helmessä.

11 §               Puheenjohtaja päätti kokouksen kello 19:19.

 

Mikko Mäkelä, puheenjohtaja                                        Arttu Alaranta, sihteeri

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s