Hallituksen kokous 30.11.2016

Pöytäkirja Symposion ry:n hallituksen kokouksesta 30.11.2016

Kokous pidettiin olutravintoa Harry’s Barissa. Mikko Mäkelä toimi puheenjohtajana ja Arttu Alaranta sihteerinä. Lisäksi paikalla olivat seuraavat yhdistyksen jäsenet: Sanni Kiesiläinen ja Anna-Maria Wilskman.

1 §                 Puheenjohtaja avasi kokouksen kello 18:06.

2 §                 Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

3 §                 Humanisticumin vaalikokoukseen perjantaina 2.12. päätettiin olla lähettämättä Symposionin virallista edustustoa.

4 §                 Vuoden viimeisellä kahvihetkellä 2.12. kello kahdesta kolmeen nautitaan perinteiseen tapaan mulsumia. Tunteella ja taidolla valmistettu mausteviini maksaa vain euron. Tämän lisäksi sympooteilla on mahdollisuus noutaa painotuoreet Vademecumit ensi vuodelle.

5 §                 15.12. vietämme saturnaliaa kello kahdeksalta alkaen Alina-salissa. Järjestelyt alkavat kuitenkin jo noin neljän aikoihin. Tilaisuudessa esitämme näytelmän Octavia Praetexta, joka kyhätään kokoon vanhasta tottumuksesta. Ilmoitettakoon, että Pitkäranta-stipendi jaetaan vasta keväällä. Fukseja lukuun ottamatta osallistujilta peritään kymmenen euron suuruinen maksu. Teemana on ”leffapahikset”.

6 §                 Muut esille tulevat asiat:

  • Anna-Maria Wilskman on valittu kielten kandiohjelman johtoryhmään opiskelijajäseneksi. Opiskelijoilta toivotaan aktiivisuutta, sillä aktiivinen keskustelu ja mielipiteiden esiin tuominen on tärkeää nyt kun meillä on äänitorvi.
  • Kielten maisteriopiskelijoiden ohjelman johtoryhmässä on opiskelijapaikka vapaana. Viimeinen hakupäivä on 5. joulukuuta. Toivomme jonkun sympootin hakevan paikkaa.
  • Kielet ja klassillinen arkeologia ovat päätymässä uudistuksen myötä eri ohjelmiin. Tällöin on vaarana antiikin kulttuurin koulutusohjelman alasajo resurssipulaan vedoten. Symposion on valmis tarvittaessa muiden valmiudessa olevien opiskelijajärjestöjen kera vetoamaan lähetystönä maailman kulttuurien laitoksen johdolle.
  • Homeros-projektille perustetaan Facebook-ryhmä
  • 12. kello 16.00 Anna-Maria Wilskman esitelmöi antiikintutkimuksen käytävän antiikkikokoelmista.

7 §                 Seuraava kokous pidetään saturnalian yhteydessä kahdeksan aikoihin.

8 §                 Puheenjohtaja päätti kokouksen kello 18:30.

 

Mikko Mäkelä, puheenjohtaja                                        Arttu Alaranta, sihteeri

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s